Tipus
|
vi blanc, Jove
|
Varietats
|
100 % Xarel·lo (o pansa blanca)
|
|
|
|
VINIFICACIÓ i CRIANÇA
|
Maceració de 6 hores.
Fermentació 10 dies a 15º C.
|
EMAMEN VISUAL
|
Vi pàl·lid de superfície brillant, amb reflexos groc-verdosos.
|
EXAMEN OLFACTIU
|
Aroma fi i afrutat, propi de la varietat Xarel.lo.
|
EXAMEN GUSTATIU
|
Fresc i amable a boca.
Bon equilibri acidesa-tanins.
Retrogust franc i persistent.
|
GASTRONOMÍA
|
La pròpia dels vins blancs joves, lleugers de cos.
Especialment indicat per a peixos poc elaborats i mariscs.
|
TEMPERATURA DE SERVEI
|
7 - 8ºC
|
GRAU ALCOHOLIC
|
12 % Vol.
|
|
Preu:
|
0.00 €
|
|
|