CATALÀ ¦ ESPAÑOL ¦ ENGLISH ¦ FRANÇAIS ¦
  Presentació

  Contacte


  D.O. ALELLA
  D.O. CAVA
  D.O. CATALUNYA

COMANDA


  El Celler
  Terreny / Microclima
  Varietats / Envelliment
  Nacional / Exportació

roura blanc 'xarel-lo'  (vins i caves)
 
ROURA BLANC 'XAREL-LO'
Tipus vi blanc, Jove
Varietats 100 % Xarel·lo (o pansa blanca)
 
VINIFICACIÓ i CRIANÇA Maceració de 6 hores.
Fermentació 10 dies a 15º C.
EMAMEN VISUAL Vi pàl·lid de superfície brillant, amb reflexos groc-verdosos.
EXAMEN OLFACTIU Aroma fi i afrutat, propi de la varietat Xarel.lo.
EXAMEN GUSTATIU Fresc i amable a boca.
Bon equilibri acidesa-tanins.
Retrogust franc i persistent.
GASTRONOMÍA La pròpia dels vins blancs joves, lleugers de cos.
Especialment indicat per a peixos poc elaborats i mariscs.
TEMPERATURA DE SERVEI 7 - 8ºC
GRAU ALCOHOLIC 12 % Vol.
 
Preu: 0.00 €
 







( +34.933527456 - Fax +34.933524339 - roura@roura.es
disseny Usón amb tecnologia Vinum.cat