CATALÀ ¦ ESPAÑOL ¦ ENGLISH ¦ FRANÇAIS ¦
  Presentació

  Contacte


  D.O. ALELLA
  D.O. CAVA
  D.O. CATALUNYA

COMANDA


  El Celler
  Terreny / Microclima
  Varietats / Envelliment
  Nacional / Exportació

El Celler

El celler compta amb una superfície total de 4000 m², disposa d'una capacitat d'elaboració de 500.000 litres, amb una producció mitjana en l'actualitat de 300.000 ampolles de les quals la meitat corresponen a vi, i les altres 150.000 restants a cava.

Per a la fermentació i estabilització dels vins s'utilitzen dos càmeres frigorífiques: la primera incorpora un sistema de fermentació controlada amb un circuit d'aigua freda (11 dipòsits de 15.000 i 1 de 8.000 litres), mentre que la segona estabilitza mitjançant aire fred (8 dipòsits de 22.000 i 2 de 12.000 litres).


La posterior ampliació del celler, distribuïda en dues plantes semisubterráneas de 1600 metres quadrats i condicionada amb les noves tecnologies enológicas, mb una producció mitja de 500.000 ampolles.

Amb aquesta ampliació, no només s'augmenta la capacitat d'elaboració sinó que a l'estar altament tecnificada, es pot incrementar la qualitat dels nous productes elaborats.


( +34.933527456 - Fax +34.933524339 - roura@roura.es
disseny Usón amb tecnologia Vinum.cat