|
Tipus
|
vi blanc, Jove
|
Varietats
|
100 % Sauvignon blanc
|
|
|
|
VINIFICACIÓ i CRIANÇA
|
Maceració de 5 hores.
Fermentació 13 dies a 14º C.
|
EMAMEN VISUAL
|
Brillant, pàl·lid, amb reflexos groc-verdosos.
|
EXAMEN OLFACTIU
|
Aroma intensa i elegant, molt pròpia de la varietat, amb records a fruites tropicals.
Molt persistent.
|
EXAMEN GUSTATIU
|
Amable i viu a la boca. Molt vellutat. Gran equilibri.
Intensa aroma a boca i llarga persistència.
|
GASTRONOMÍA
|
Indicat per a:
Entrants a base de peixos.
Preparacions fines de peixos en salsa.
Saltejats de bolets.
Formatges de cabra joves.
Com a vi d'aperitiu, tertúlia i meditació.
|
TEMPERATURA DE SERVEI
|
8 -10º C
|
GRAU ALCOHOLIC
|
12 % Vol.
|
|
Preu:
|
0.00 €
|
|
|
|