CATALÀ ¦ ESPAÑOL ¦ ENGLISH ¦ FRANÇAIS ¦
  Presentació

  Contacte


  D.O. ALELLA
  D.O. CAVA
  D.O. CATALUNYA

COMANDA


  El Celler
  Terreny / Microclima
  Varietats / Envelliment
  Nacional / Exportació

cava roura brut nature  (vins i caves)
 
CAVA ROURA BRUT NATURE
Tipus cava, Brut Nature
Varietats 30 % Chardonnay, 70 % Xarel·lo
 
VINIFICACIÓ i CRIANÇA
Obtenció del most per premsada directa de raïms escuats.
Desfangat estàtic i fermentació del most a una temperatura de 16ºC .
Fermentació en ampolla a 16ºC
Criança mínima en cava de 24 mesos.
EMAMEN VISUAL
Color groc pàl·lid amb reflexos de to daurats.
Despreniment continu i prolongat de fines bombolles i formació de corona en copa adequada.
EXAMEN OLFACTIU
Intensos i prolongades aromes pròpies de la criança, amb records a pastisseria i fruits secs, amb matisos varietals que aporten notes de melmelades d'albercoc i préssec.
EXAMEN GUSTATIU
Es detecta a boca un suau pessigolleig, del gas ben integrat, que fa desitjable la beguda.
És suau al paladar, amb records de fruits secs, de retrogust franc i persistència llarga.
TEMPERATURA DE SERVEI 6 - 7ºC
GRAU ALCOHOLIC 11,5 % Vol.
 
Preu: 0.00 €
 







( +34.933527456 - Fax +34.933524339 - roura@roura.es
disseny Usón amb tecnologia Vinum.cat