|
Tipus
|
cava, Brut Nature
|
Varietats
|
30 % Chardonnay, 70 % Xarel·lo
|
|
|
|
VINIFICACIÓ i CRIANÇA
|
Obtenció del most per premsada directa de raïms escuats. Desfangat estàtic i fermentació del most a una temperatura de 16ºC . Fermentació en ampolla a 16ºC Criança mínima en cava de 24 mesos.
|
EMAMEN VISUAL
|
Color groc pàl·lid amb reflexos de to daurats. Despreniment continu i prolongat de fines bombolles i formació de corona en copa adequada.
|
EXAMEN OLFACTIU
|
Intensos i prolongades aromes pròpies de la criança, amb records a pastisseria i fruits secs, amb matisos varietals que aporten notes de melmelades d'albercoc i préssec.
|
EXAMEN GUSTATIU
|
Es detecta a boca un suau pessigolleig, del gas ben integrat, que fa desitjable la beguda. És suau al paladar, amb records de fruits secs, de retrogust franc i persistència llarga.
|
TEMPERATURA DE SERVEI
|
6 - 7ºC
|
GRAU ALCOHOLIC
|
11,5 % Vol.
|
|
Preu:
|
0.00 €
|
|
|
|