|
Tipus
|
cava, Brut Nature
|
Varietats
|
30 % Chardonnay, 70 % Xarel·lo
|
|
|
|
VINIFICACIÓ i CRIANÇA
|
Obtenció del most per premsada directa de raïms escuats. Desfangat estàtic i fermentació del most a una temperatura de 16ºC . Fermentació en ampolla a 13ºC Criança mínima en cava de 36 mesos.
|
EMAMEN VISUAL
|
Color groc pàl·lid amb reflexos de tons verdosos. Despreniment continu i prolongat de fines bombolles i formació de corona en copa adequada.
|
EXAMEN OLFACTIU
|
Intensos i prolongades aromes pròpies d'una llarga criança, molt fines i elegants, amb records de mel i fruits secs, ben harmonitzades amb les aromes pròpies de les varietats que aporten notes de pomes d'hivern i pinya tropical.
|
EXAMEN GUSTATIU
|
Es detecta a boca un suau joc del gas, ben integrat, que obre l'apetència versus la beguda. Al paladar se li troba sec però amable, produint sensació de suau frescor, amb records de pinya, poma i altres fruites. El seu retrogust és franc i de persistència afluixa.
|
TEMPERATURA DE SERVEI
|
6 - 8ºC
|
GRAU ALCOHOLIC
|
11,5 % Vol.
|
|
Preu:
|
0.00 €
|
|
|
|