|
Tipus
|
vi negre, Vell
|
Varietats
|
52 % garnatxa negre, 48 % syrah
|
|
|
|
VINIFICACIÓ I CRIANÇA
|
Temps de maceració 10-12 dies, segons I.P.T.
A continuació, fermentació en dipòsit d'acer inoxidable amb temperatura controlada a 24-26 graus, per a extreure tots els aromes de totes dues varietats.
La garnatxa té més de dotze mesos en bóta de roure francès de 225 litres i és d'anyada 2017.
El syrah és un vi jove del 2019 sense passar per barril.
|
EXAMEN VISUAL
|
Color robí intens, net i 'viscós'. En remoure la copa deixa una àmplia i persistent llàgrima.
|
EXAMEN OLFACTIU
|
Fruits vermells, cirera negra, violetes, pebrot i clau, típics de les varietats, i fruita seca, regalèssia, cuir, tabac, procedents de la criança en barril.
|
EXAMEN GUSTATIU
|
Molt sedós i agradable, posseeix un gran taní que fa que sigui subtil, molt elegant i persistent.
|
GASTRONOMIA
|
Carns rostides, carns blanques acompanyades de salses potents, estofats i guisats, tota classe de formatges especialment el d'ovella, amanides completes (amb fruits secs, pollastre, salses), arrossos de carn, risottos, bolets, llegums i embotits. Peixos potents, com les sardines.
|
TEMPERATURA SERVEI
|
14º - 17ºC
|
GRAU ALCOHOLIC
|
12,5 % Vol.
|
|
Preu:
|
0.00 €
|
|
|
|