CATALÀ ¦ ESPAÑOL ¦ ENGLISH ¦ FRANÇAIS ¦
  Presentació

  Contacte


  D.O. ALELLA
  D.O. CAVA
  D.O. CATALUNYA

COMANDA


  El Celler
  Terreny / Microclima
  Varietats / Envelliment
  Nacional / Exportació

El Celler

El celler inicial, d'una superfície total de 4000 m., disposa d'una capacitat d'elaboració de 500.000 litres amb una producció mitja en l'actualitat de 300.000 ampolles de les quals la meitat corresponen a vi, i les altres 150.000 restants a cava.

Per a la fermentació i estabilització dels vins s'utilitzen dos càmeres frigorífiques: la primera incorpora un sistema de fermentació controlada amb un circuit d'aigua freda (11 dipòsits de 15.000 i 1 de 8.000 litres), mentre que la segona estabilitza mitjançant aire fred (8 dipòsits de 22.000 i 2 de 12.000 litres).

La posterior ampliació del celler, distribuïda en dues plantes semisubterráneas de 1600 metres quadrats i condicionada amb les noves tecnologies enológicas, mb una producció mitja de 500.000 ampolles.

Amb aquesta ampliació, no només s'augmenta la capacitat d'elaboració sinó que a l'estar altament tecnificada, es pot incrementar la qualitat dels nous productes elaborats.


( +34.933527456 - Fax +34.933524339 - roura@roura.es
disseny Usón amb tecnologia Vinum.cat