CATALÀ ¦ ESPAÑOL ¦ ENGLISH
  Presentació

  Contacte


  D.O. ALELLA
  D.O. CAVA
  D.O. CATALUNYA

COMANDA


  El Celler
  Terreny / Microclima
  Varietats / Envelliment
  Exportació

cava roura brut  (vins i caves)
 
CAVA ROURA BRUT
Tipus cava, Brut
Varietats 25 % Chardonnay, 75 % Xarel·lo
guies Gold medall Challenge International du vin 2012:, Gold medall Effervescents du monde 2009, 2015:
 
VINIFICACIÓ i CRIANÇA Obtenció del most per premsada directa de raïms escuats.
Desfangat estàtic i fermentació del most a una temperatura de 16ºC .
Fermentació en ampolla a 13ºC
Criança mínima en cava de 18 mesos.
EMAMEN VISUAL Color clar amb reflexos verd-groguencs, de tonalitat neta i aspecte brillant.
EXAMEN OLFACTIU Impressió agradable, d'intensitat suficient, de qualitat fina i llarga durada.
EXAMEN GUSTATIU Impressió agradable, amable, fluid amb suau nivell d'acidesa.
Lleuger de cos; de subtil consistència.
Aroma de boca elegant mitjanament persistent, de naturalesa floral i afruitat.
GASTRONOMÌA Aperitius, marisc i peix, rostits al forn.
No dubtar en utilitzar-lo per acompanyar tots els plats d'un àpat, des de l'aperitiu al postre.
TEMPERATURA DE SERVEI 6 - 8ºC
GRAU ALCOHOLIC 11,5 % Vol.
 
Preu: 7.28 €
 







© 2009 - Bodegas Vall de Rials - 08328 Alella - Barcelona - ( +34.933527456 - Fax +34.933524339 - roura@roura.es
disseny Usón amb tecnologia Vinum.cat